xtrade logo

Xtrade platforma za trgovanje

Otkrijte platformu za trgovanje nove generacije. Omogućava pristup s bilo kog mjesta, u svakom trenutku i na svim uređajima.

Xtrade WebTrader
Mobilne aplikacije
Aplikacija za trgovanje putem tableta

Xtrade WebTrader

Naša web platforma koja je bazirana na pretraživaču, nudi velik broj alata za trgovanje i pruža mogućnosti koje vam daju priliku iskusiti trgovanje na najbolji mogući način. S lakim pristupom najboljim analizama tržišta i mogućnošću brzog izvršavanja naloga i trgovanja. Preuzimanje nije potrebno.
Registracija

Mobilne aplikacije

U našu intuitivnu aplikaciju s više prednosti uključene su sve navedene funkcije, mogućnost prikaza grafikona u stvarnom vremenu sa svim vodećim tehničkim indikatorima i opsežnim alatima za trgovanje.
Alarmi upozorenja, obavijesti, kretanje i profesionalni alati za prikaz grafikona koji su prilagođeni korisniku i aktiviraju se jednim klikom sada su lako dostupni.

Aplikacija za trgovanje putem tableta

Iskusite našu prenosivu platformu za trgovanje na svom tabletu: grafičko sučelje s naprednim karakteristikama, brzi prijenos novca i brzo ulaganje, cjelokupni izvještaj svih aktivnosti, postavke za intuitivno kretanje i alarme upozorenja. Naša platforma je prilagođena korisniku i nudi sve vodeće funkcije koje ispunjavaju vaše potrebe.

Ready to trade?

Get started with your Xtrade account today

Trgovanje CFD‑ovima uključuje značajan rizik od gubitka. Trgovanje Forexom/CFD-ovima uključuje značajan rizik i postoji mogućnost da izgubite sav uloženi kapital. Morate razumijeti rizike s kojima se nosite.