xtrade logo

Informacije o trgovanju

Provjera računa

Zahvaljujemo vam se na otvaranju računa kod XTradea. U skladu s našim regulativnim obvezama, naš prioritet je sigurnost klijenta. Stoga tražimo određene identifikacijske dokumente. Te dokumente potrebno je poslati XTradeu kako bi se omogućio početak trgovanja.
Odlučite li se skenirati dokumente, preporučujemo vam primjenu sljedećih postavki: 200 dpi, sivi tonovi (ne u boji), oblik datoteke treba biti JPEG, razlučivost treba postaviti na 24 bita.
Dokumenti možete fotografirati pametnim telefonom i postaviti ili preko Web trgovinskog Računa preko taba Opcije > Verifikacija računa ili preko mobilne aplikacije: Opcija Pomoć i podrška > Novi predmet > Učitati datoteku.
Također trebate osigurati da zadovoljite procjenu prikladnosti, 2. korak, našeg registracijskog procesa te navedete svoja iskustva, aktivnosti i druga znanja.

Navedite sljedeće:
ID

Osobna iskaznica

Ime i datum rođenja moraju jasno biti prikazani na osobnoj iskaznici. Također mora sadržavati valjani datum isteka. Putovnica i vozačka dozvola idealni su dokumenti. Ime mora biti isto kao i ime navedeno na vašem zahtjevu.
Address

Dokaz o adresi

Adresa mora biti ista kao i adresa navedena na vašem zahtjevu. Taj dokaz može biti komunalni račun (struja, telefon, voda), bankovni izvadak, ugovor o zakupu ili hipoteci. Imajte na umu da računi stariji od 3 mjeseca nisu prihvatljivi. Pazite da je vaše ime prikazano na računu, zajedno s adresom i imenom tvrtke koja je izdala račun. Sve te stavke moraju biti jasno vidljive.
Trgovanje CFD‑ovima uključuje značajan rizik od gubitka. Trgovanje Forexom/CFD-ovima uključuje značajan rizik i postoji mogućnost da izgubite sav uloženi kapital. Morate razumijeti rizike s kojima se nosite.