xtrade logo

Informacije o trgovanju

Informacije o depozitu

Sigurno i zaštićeno bankarstvo

Xtrade pruža sigurne i zaštićene bankarske mogućnosti s pomno odabrane mreže pouzdanih suradnika u e-trgovini i vodećih financijskih institucija diljem svijeta. To Xtradeu omogućava da svojim klijentima pruži najpopularnije načine plaćanja na mreži, kako je detaljno opisano u dijelu Mogućnosti plaćanja.

Sigurne transakcije depozita

Centar za trgovanje Xtrade primjenjuje bankovno standardno šifriranje 256-bit SSL za zaštitu korisničkih podataka. True-Site osiguranje identiteta zajedno s usklađenosti s AICPA WebTrustom pruža najbolju postojeću sigurnost e-trgovine. Povrh toga, web-mjesto redovito se ispituje kako bi se korisnici zaštitili od krađe identiteta i prijevara povezanih s kreditnim karticama.

Kreditne/debitne kartice

Izvršavanje depozita

  • Pristupite glavnoj stranici za trgovanje i kliknite 'Depozit'.
  • Unesite iznos depozita i ispunite pojedinosti obrasca.
  • Kliknite 'Depozit' – nakon nekoliko sekundi pojavit će se potvrda.

Ako je depozit uspješan, sredstva će se dodati na vaš račun Xtrade.
Primit ćete e-poštu s potvrdom depozita.

Bankovni prijenos

Izvršavanje depozita

  • Pristupite glavnoj stranici za trgovanje i kliknite 'Depozit'.
  • Odaberite 'Bankovni prijenos'
  • Slijedite upute na zaslonu, ispunite obrazac te odaberite 'Depozit'.
Nakon potvrde prijenosa, možete započeti trgovati (može potrajati do 5 radnih dana).

Podrška u vezi s plaćanjem

U sklopu podrške u vezi s plaćanjem, naš tim za klijentsku podršku spreman vam je pomoći oko vaših pitanja kako bi vaše trgovanje na mreži bilo što ugodnije i prikladnije. Predstavnici našeg tima za klijentsku podršku dostupni su za pomoć 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu. Slobodno nam se obratite u vezi bilo kakvih pitanja. Važno je navesti klijentski ID, puno ime i prezime te adresu zajedno sa što više informacija o vašem upitu kako bismo što prije i učinkovitije riješili vaš problem.

Molim zabilježite
Sva sredstva koja treba položiti na vaš račun moraju biti poslana i primljena s istim imenom kao i ime vlasnika računa. Sredstva koje je poslala osoba koja nije vlasnik računa neće biti prihvaćena.

Trgovanje CFD‑ovima uključuje značajan rizik od gubitka. Trgovanje Forexom/CFD-ovima uključuje značajan rizik i postoji mogućnost da izgubite sav uloženi kapital. Morate razumijeti rizike s kojima se nosite.