xtrade logo

Informacije o trgovanju

Politika podizanja novca

Kao dio naže želje da pružimo doista vrhunsku uslugu, XTrade ("Kompanija" ili "mi") će se potruditi da osigura da zahtjevi za podizanje sredstava budu obrađeni brzi i efikasno. Kako bi se zaštitili od prijevara, moguće je da ćemo od vas zatražiti dodatne informacije. Koristimo najbolje osiguranje u ovoj branši i najbolje tehnologije za šifriranje koje su dostupne u ovom trenutku kako bi bili sigurni da su transakcije i financijske informacije sigurne.
*Imajte na umu da vaš račun mora biti u potpunosti verificiran prije samog procesa podizanja sredstava. Popis potrebnih dokumenta možete pronaći ovdje. U nekim slučajevima, tvrtka zadržava pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju.
Potrebna dokumentacija:
 1. Valjana osobna iskaznica/putovnica
 2. Dokaz o adresi
 3. Procjena prikladnosti

Proces podizanja sredstava

Ako imate otvorene pozicije, nećete moći podići cjelokupan raspoloživi iznos sredstava. Minimalni iznos potreban za održavanje marže za održavanje.
(Raspoloživi iznos sredstava – marža održavanja) i marža >= 1% = Maksimalan iznos za pdoizanje

Zahtjevi za podizanje sredstava se obrade u roku od pet radnih dana. Kašnjenja izvan naše kontrole mogu se pojaviti zbog metoda povlačenja treće strane (npr. kartična tvrtka, banka za slanje sredstava, banka posrednik s kašnjenjem u transferu, u ekstremnim slučajevima, može potrajati do 3 tjedna).

Kako da zatražim podizanje sredstava?

 1. Prijavite se na vaš Xtrade račun
 2. Na glavnoj stranici kliknite "Podigni"
 3. Unesite iznos i predajte zahtjev tako što ćete kliknuti gumb "podigni"
 4. Kako biste dovršili vaš zahtjev, ispišite zahtjev na pisaču, potpišite ga ručno i pošaljite na withdrawals@xtrade.com ili faksom na: +357 25030429
 5. Kada se zahtjev dovrši, informacije se prosljeđuju nama na obradu. Dobit ćete e-mail koji će potvrditi vaš zahtijev za podizanje sredstava. .

*Imajte na umu da vaš račun mora biti u potpunosti verificiran prije samog procesa podizanja sredstava. Spisak potrebnih dokumenta možete pronaći ovdje. U nekim slučajevima, Kompanija zadržava pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju.

**Podizanje sredstava će se obratiti na isti način kao i depozit. Ako izvršite depozit putem kreditne kartice, povlačenja svih iznosa izvršit će se na tu kreditnu karticu. Isto tako ako se izvrši depozit putem bankovni prijenosa sredstava, podignuta sredstva će biti vraćena na vaš bankovni račun. Drugi depoziti koje izvršite putem usluge e-wallet će se vratiti kao bankovni prijenos sredstava ili preko usluge Skrill/Netteler e-wallet.

***Svi profiti će biti vraćeni putem bankovnog prijenosa sredstava. (Profit u iznosu manje of 150 $ može biti prenesen i putem nekog drugog metoda koje odobri Kompanija, a sukladno regulativama).

Kako da provjerim status mog zahtjeva za podizanje sredstava?

 1. Kliknite Mogućnosti računa > Upravljanje sredstvima > Zahtjevi za podizanje sredstava.
 2. Sada ćete vidjeti novi iskočni prozor sa kompletnim podacima o vašem podizanju novca.

*imajte na umu da u bilo koje vrijeme možete otkazati zahtjev dokle god je njegov status "u tijeku"

Zašto je zahtjev za podizanje sredstava odbačen?

 • Vaš račun nije u potpunosti potvrđen.
 • Nismo primili potpisan obrazac za podizanje sredstava.
 • Formular za podizanje sredstava nije ručno potpisan, primili smo samo dijelove istog ili se na njemu nalazi datum naloga za podizanje koji je već odbačen.
 • Ne možemo prebaciti sredstva račun sa banke/e-wallet sa ovim podacima koji su nam dani ili uopće nismo dobili podatke.

Provizija za podizanje sredstava

Xtrade ne uzima proviziju za obradu podizanja sredstava. Ukupni podignuti iznos će biti prebačen na vaš bankovni račun, kreditnu/debitnu karticu ili e-wallet, ali moguće je da će banka i/ili banke posrednici naplatiti proviziju. Ne prihvaćamo odgovornost za takve provizije.

Podrška za plaćanje

Naš tim za podršku klijentima spreman vam je pomoći oko vaših pitanja kako bi vaše trgovanje na mreži bilo što ugodnije i prikladnije, 24 sata dnevno, 5 dana sedmično. Slobodno nam se obratite u vezi bilo kakvih pitanja.
Trgovanje CFD‑ovima uključuje značajan rizik od gubitka. Trgovanje Forexom/CFD-ovima uključuje značajan rizik i postoji mogućnost da izgubite sav uloženi kapital. Morate razumijeti rizike s kojima se nosite.